Verkkokauppa ei ole käytettävissä pe 24.5. klo 15:30 - su 26.5. klo 14:00 välisenä aikana suunnitellun huoltokatkon vuoksi.
Verkkokauppa ei ole käytettävissä pe 24.5. klo 15:30 - su 26.5. klo 14:00 välisenä aikana suunnitellun huoltokatkon vuoksi.

Pysyvästi vieraana — Muuttoliikkeen filosofiaa

Cesare, Donatella Di
Nimeke: Pysyvästi vieraana — Muuttoliikkeen filosofiaa
Tekijät: Cesare, Donatella Di (Kirjoittaja)
Kilpeläinen, Tapani (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789527189559
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 19,90 € (18,09 € alv 0 %)

Kustantaja: Eurooppalaisen filosofian seura
Painos: 2019
Julkaisuvuosi: 2019
Kieli: suomi
Sivumäärä: 308
Tuoteryhmät: Käännökset
niin & näin -kirjat
Tarjouskirjat
Kirjastoluokka: 32.21 Siirtolaiset. Pakolaiset
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: muuttoliike, maastamuutto, maahanmuutto, siirtolaisuus, pakolaisuus, identiteetti, osallisuus, siirtolaiset, kansalaiset, asukkaat, yhteiskuntafilosofia
Muuttoliike, siirtolaisuus, pakolaisuus - käytetään ilmiökimpusta mitä nimeä tahansa, se herättää mielikuvia valtion järjestystä vankuttavista ihmisvirroista. Elleivät tulokkaat ole suorastaan uhka yhteiskuntajärjestykselle ja kansalliselle identiteetille, vähintäänkin heistä on vaivaa ja vastusta.

Filosofi Donatella Di Cesare (s. 1956) murtaa totunnaiset ajattelutavat. Maahanmuuttajat mielletään hänen mukaansa uhaksi ennen kaikkea siksi, etteivät kansallisvaltiot vain sovi yhteen demokratian ja ihmisoikeuksien kanssa. Valtion valta siirtolaisiin kun osoittautuu mielivallaksi, joka ei kestä ennakkoluulotonta tarkastelua.

Viime vuosina Di Cesare on tutkinut ennen kaikkea globalisaation ja muuttoliikkeen vaikutuksia nykyaikaan. Italiassa hänen teoksilleen on myönnetty useita kirjallisuuspalkintoja.


Suosittelemme myös: