Kuka minä olen? — nukkesairaalan opettajanopas

Sharp, Ann Margaret; Splitter, Laurance Joseph
Nimeke: Kuka minä olen? — nukkesairaalan opettajanopas
Tekijät: Sharp, Ann Margaret (Kirjoittaja)
Splitter, Laurance Joseph (Kirjoittaja)
Juuso, Hannu (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789525503524
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 25,00 € (22,73 € alv 0 %)

Kustantaja: Eurooppalaisen filosofian seura
Sarja: Ajattelutaidot
Painos: 2. painos, 2010
Kieli: suomi
Sivumäärä: 47
Tuoteryhmät: Ajattelutaidot
niin & näin -kirjat
Kirjastoluokka: 11 FILOSOFIA
Lapset filosofoivat oma-aloitteisesti, mielellään ja hyvin. Se on lasten oikeus ja ilo, oppimisen apu ja itsetunnon lähde Opettajien ja kasvattajien tulee osata tukea lasten karttuvia ajattelutaitoja. Kuka minä olen? on esikoululaisten ja ekaluokkalaisten lukemiseksi tarkoitetun Nukkesairaala-romaanin rinnakkaisteos. Se antaa runsaat ja vahvat eväät lasten kanssa käytävän dialogin ohjaamiseen. Tämä professorikaksikon laatima konstailematon opas on täynnä käytännössä hyviksi havaittuja keskustelupohjia, harjoituksia ja toiminnallisia tehtäviä.

Filosofi ja pedagogi Ann Margaret Sharp on lapsille tarkoitetun filosofian uranuurtajia. Laurance J. Splitter on Sharpin ja toisen lasten filosofoinnin voimahahmon, Matthew Lipmanin, läheinen työtoveri. Lasten kanssa filosofoimisesta ympäri maailmaa saadut kokemukset hyödyttävät nyt myös pieniä suomalaisia ajattelijoita.

Kuka minä olen? ja Nukkesairaala sopivat kaiken esi- ja luokanopetuksen tueksi. Opettajalta ei vaadita aiempaa kokemusta lapsille suunnatusta filosofiasta.


Suosittelemme myös: