Verkkokauppa ei ole käytettävissä pe 24.5. klo 15:30 - su 26.5. klo 14:00 välisenä aikana suunnitellun huoltokatkon vuoksi.
Verkkokauppa ei ole käytettävissä pe 24.5. klo 15:30 - su 26.5. klo 14:00 välisenä aikana suunnitellun huoltokatkon vuoksi.

Filosofoidaan matematiikasta ja luonnontieteistä

Daniel, Marie-France; Lafortune, Louise; Pallascio, Richard; Sykes, Pierre
Nimeke: Filosofoidaan matematiikasta ja luonnontieteistä
Tekijät: Daniel, Marie-France (Kirjoittaja)
Lafortune, Louise (Kirjoittaja)
Pallascio, Richard (Kirjoittaja)
Sykes, Pierre (Kirjoittaja)
Kilpeläinen, Tapani (Kääntäjä)
Tuusvuori, Jarkko S. (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789525503449
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 32,00 € (29,09 € alv 0 %)

Kustantaja: Eurooppalaisen filosofian seura
Sarja: Ajattelutaidot
Painos: 1. painos, 2010
Kieli: suomi
Sivumäärä: 133
Tuoteryhmät: Ajattelutaidot
niin & näin -kirjat
Kirjastoluokka: 38.295 Matematiikan, luonnontieteiden ja lääketieteen opetusoppi
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: matematiikka, luonnontieteet, opetus, opetusmenetelmät, matemaattinen ajattelu, ajattelu, oppiminen
Kevään 2010 uutuus!

Laskupäätä joko on tai ei ole. Matematiikka sopii vain neroille. Ja matemaattiset ja tieteelliset ongelmat vain pojille.

Erehdys kuin tärähdys. Lapset ja nuoret tutkailevat asioita. He vaativat perusteita, isoavat merkitystä ja riemuitsevat kohentuneista taidoistaan. Vaikeiksi koetuista asioista ja aineista oppii nimittäin keskustelemaan, yksin ja yhdessä. Matematiikasta ja luonnontieteistä saa kiinni, kun oivaltaa niiden historiallisuuden ja sosiaalisuuden. Hyvä opettaja osaa näyttää ja purkaa myös luma-aineitten lumouksen.

Filosofoidaan matematiikasta ja luonnontieteistä auttaa erityisesti niitä, joilla on vaikeuksia näissä aineissa. Mutta lisäksi se innostaa niitä, jotka jo luottavat itseensä laskijoina, havaitsijoina, päättelijöinä ja arvostelukykynsä käyttäjinä. Kirja on tarkoitettu tukiaineistoksi romaaneille Matildan ja Taavetin matemaattiset seikkailut ja Matildan ja Taavetin seikkailut tieteen maailmassa, jotka on suunnattu 9-13-vuotiaille. Dialogiseen, yhteisölliseen oppimiseen tukeutuvaa teosta voi käyttää itsenäisestikin, koulun ulkopuolella.

Matematiikkaan ja luonnontieteisiin ei synnytä. Niihin opitaan.


Suosittelemme myös: